Mercedes-Benz

Acties

Saloncondities

Bent u op zoek naar een sportief uitgeruste wagen? Bij Mercedes-Benz profiteert u nu van scherpe prijzen op een grote selectie Mercedes-Benz modellen. Per model heeft u keuze uit een reeks interessante pakketten die speciaal zijn samengesteld om uw wagen een extra sportieve look te geven. Bovendien geniet u van een interessante overnamepremie. Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk alle prijzen en voorwaarden.

De A-Klasse: standaard rijk uitgerust.

U weet al waarheen, maar nog niet met welke wagen? Met de A-klasse maakt u de goede keuze: standaard rijk uitgerust, sportief en op maat van iedereen. Het MBUX-infotainmentsysteem leert zelfs uit uw gewoontes terwijl u rijdt. Niets beter dan een vakantie om elkaar door en door te leren kennen! 

B-Klasse: veel ruimte voor vakantiegevoel.

U kijkt al uit naar uw wintervakantie? Dan kijkt u vast ook uit naar de ruimte en veiligheid van de B-Klasse. Met z’n hogere zitpositie en zijn intuïtieve Widescreen Cockpit rijdt u in alle comfort de horizon tegemoet. 

De C-Klasse: tijd voor ontspanning.

Of u nu kiest voor de Cabrio, Coupé, Berline of Break, de C-klasse koppelt onbegrensd rijplezier aan uniek comfort. Mercedes-Benz Intelligent Drive zorgt ervoor dat u volledig ontspannen ter plaatse aankomt.