Mercedes-Benz

Mercedes me. Eenvoudig. Intelligent. En voor ú gemaakt.

Mercedes me is uw toegang tot de digitale wereld van Mercedes-Benz met services, aanbiedingen en nieuwe functies die u met uw auto verbinden en uw leven verrijken. En die heel gemakkelijk toegankelijk zijn, namelijk digitaal en samengevoegd op één plek - in het login-gedeelte van Mercedes.me en in de Mercedes me-app. Nadat u zich hebt geregistreerd op Mercedes.me of in de Mercedes me-app, kunt u uw Mercedes-Benz in enkele stappen koppelen aan uw Mercedes me-account. De digitale services van Mercedes me staan dan tot uw beschikking.

Maak onderweg in uw Mercedes-Benz gebruik van uw digitale persoonlijke assistent:

  • Altijd op de hoogte van alle zaken die uw Mercedes-Benz betreffen. U ziet bijvoorbeeld direct of de bandenspanning perfect is. En of er voldoende brandstof aanwezig is.
  • Overal de weg vinden: vanaf uw smartphone kunt u de meest uiteenlopende bestemmingen direct naar uw auto sturen.
  • Ontspannen onderweg: in uw auto telefonisch vergaderen, terwijl het navigatiesysteem ervoor zorgt dat u comfortabel op weg bent naar de volgende vergadering.
  • Dankzij de service van het totaalpakket hoeft u geen enkele onderhoudsbeurt over te slaan en kunt u comfortabel online afspraken hiervoor maken.

De optimale route naar uw bestemming – met Mercedes me

Ongeacht of u in het spitsuur onderweg bent of op reis, met Mercedes me bevindt u zich altijd op de ideale route naar uw bestemming.
Voordat u aan de rit begint, weet u al dat u op tijd aankomt en dat onderweg files en wegwerkzaamheden worden omzeild. Wanneer u op uw bestemming bent aangekomen, gaat er ook geen tijd meer verloren met het zoeken naar beschikbare parkeerplaatsen. En wanneer u even niet over uw eigen Mercedes-Benz kunt beschikken, hebt u met Mercedes me altijd optimale mobiliteitsalternatieven bij de hand.

Ondersteuning als het erop aankomt

Om ervoor te zorgen dat u rustig op weg kunt, geeft uw Mercedes-Benz vroegtijdig informatie over uit te voeren onderhoudswerkzaamheden door aan uw Mercedes-Benz dealer. Zodat u zich kunt blijven concentreren op de zaken die werkelijk van belang zijn.

Mocht er onderweg toch iets gebeuren, dan neemt uw auto automatisch contact op met onze noodoproepcentrale. Daarbij wordt de positie van uw auto doorgegeven, het aantal inzittenden en verdere informatie over de toestand van uw auto. Indien nodig worden de gegevens doorgegeven aan een openbare Europese noodoproepcentrale, zodat er snel maatregelen kunnen worden genomen.

Voertuiglocatie
Met deze service kan binnen een straal van 1,5 km worden aangegeven waar uw auto zich bevindt, zodat u de weg gemakkelijk kunt terugvinden.

In-Car Office
Met deze kantoorfunctie kunt u in uw auto beschikken over de belangrijkste Microsoft Office 365-tools, zodat u uw tijd onderweg nuttig kunt besteden en niets hoeft te missen van de mooie momenten in uw leven.