Mercedes-Benz

X-Change Plus onderdelen van Mercedes-Benz.

Originele wisselstukken

X-Change Plus originele ruilonderdelen van Mercedes-Benz

Als een onderdeel in uw Mercedes-Benz aan vervanging toe is, laat u niet om het even welk onderdeel in de plaats monteren. U wilt dat de prestaties, het comfort en de integriteit van uw voertuig hetzelfde blijven. En dat kunnen niet-originele onderdelen op geen enkele manier garanderen.

Tegelijk wilt u ook niet om het even wat betalen. Net als bij uw andere uitgaven bent u op zoek naar de beste kwaliteit voor een goede prijs. Zeker als uw voertuig al wat ouder is, is het logisch dat u de herstellingskosten binnen de perken wilt houden.

Daarom stelt Mercedes-Benz u het X-Change Plus ruilprogramma voor. Daarbij vervangt u uw oude onderdeel voor een identiek onderdeel dat in onze fabriek eerst volledig uit elkaar werd gehaald, ontdaan werd van al wat versleten is en vervolgens opnieuw gefabriceerd werd. Het resultaat is een onderdeel met dezelfde kwaliteiten als een nieuw onderdeel maar wel veel goedkoper.

Met X-Change Plus geniet u van een dubbel voordeel:

  • U betaalt minder voor het X-Change Plus onderdeel.
  • U krijgt de overnamewaarde van uw oude onderdeel terugbetaald.

Zo kunt u per vervangen onderdeel tot 30% besparen.

Ondertussen geeft uw X-Change Plus u ook op papier dezelfde zekerheid als een nieuw onderdeel. U krijgt 2 jaar waarborg op onderdelen voor personenwagens en bestelwagens en 1 jaar waarborg op onderdelen voor vrachtwagens.

Plussen

Alle Plussen van X-Change Plus originele ruilonderdelen van Mercedes-Benz

Alle Plussen van X-Change Plus op een rijtje.

+ Lage prijs.

De eerste plus van X-Change Plus is natuurlijk dat u tot 30% minder betaalt omdat het geen nieuw onderdeel is. Terwijl u toch van dezelfde kwaliteiten geniet.

+ Overnamepremie.

In het X-Change Plus programma is uw oude onderdeel geld waard. Want een onderdeel dat vervangen moet worden, is niet helemaal stuk of versleten. Meestal gaat het maar om welbepaalde componenten. Daarom geeft Mercedes-Benz u graag een overnamepremie, die van de prijs van het X-Change Plus onderdeel wordt afgetrokken. De terugname van het te vervangen onderdeel is onderworpen aan bepaalde voorwaarden. Uw Mercedes-Benz Partner vertelt u er graag meer over.

+ Herfabriceren.

Met X-Change Plus vervangt u uw versleten of beschadigde onderdeel door een onderdeel dat naar de Mercedes-Benz fabriek in Duitsland werd gestuurd. Daar wordt het volledig gedemonteerd. De versleten componenten zijn vervangen door nieuwe componenten, die het label van origineel Mercedes-Benz onderdeel dragen. Vervolgens wordt het onderdeel opnieuw geherfabriceerd volgens de nieuwste Mercedes-Benz specificaties.

+ Kwaliteitscontrole.

Voor een X-Change Plus onderdeel de fabriek verlaat, wordt het uitvoerig getest op zijn kwaliteit, duurzaamheid en prestaties. Pas als het op al die vlakken dezelfde resultaten als een nieuw onderdeel kan voorleggen, krijgt het de X-Change Plus-stempel. X-Change Plus is dus ook een kwaliteitslabel. U geniet dus van 100% dezelfde kwaliteit, met garantie.

+ Perfecte pasvorm.

X-Change Plus onderdelen bieden u een pasvorm die perfect is aangepast aan uw voertuig. Onderdelen uit het paralelcircuit zijn vaak enkel in een aantal configuraties beschikbaar. Dat heeft zijn effect op de prestaties en op de montagetijd.

+ Beschikbaarheid.

Bij X-Change Plus vervangt u uw onderdeel. Maar u hoeft niet te wachten tot uw oude onderdeel het X-Change Plus kwaliteitslabel heeft gekregen voor het vervangen wordt. U krijgt er meteen één uit voorraad. Momenteel biedt Mercedes-Benz u al een ruim aanbod aan X-Change Plus referenties.

+ Ecologie.

Bij het X-Change Plus productieproces worden heel wat minder energie en grondstoffen gebruikt dan bij de productie van een nieuw onderdeel. Kortom, terwijl u bespaart, spaart u ook het milieu.

Verwar X-Change Plus niet met:

  • Renoveren: hierbij wordt het onderdeel oppervlakkig gereinigd en worden versleten onderdelen vervangen. Maar het onderdeel wordt niet volledig gedemonteerd en al evenmin getest.
  • Herstellen: hierbij worden alleen de componenten die versleten zijn vervangen of hersteld.
  • Recycleren: hierbij wordt het volledige onderdeel herbruikt, zonder garantie op een goede werking of levensduur.