Mercedes-Benz

Originele motorolie van Mercedes-Benz.
De eerste olie die de ster verdient.

Originele motorolie van Mercedes-Benz

Wie weet het best welke olie perfect is voor onze auto’s? Onze wetenschappers en ingenieurs, die met hun vernieuwingskracht, knowhow en jarenlange ervaring ook onze motoren hebben gebouwd. Zij hebben het speciale smeermiddel voor uw voertuig ontwikkeld: de Mercedes-Benz originele motorolie.

Meer prestaties door minder wrijving.

De belangrijkste taak van deze olie is de mechanische wrijving verminderen. Onze motorolie is optimaal ingesteld op mechanische en thermische belastingen. De zorgvuldig geselecteerde bestanddelen en additieven beantwoorden aan de bijzondere kwaliteitsvereisten voor een Mercedes-Benz motor en zijn een garantie voor een laag verbruik en uitstekende prestaties.

Veilig in iedere situatie. Bij iedere temperatuur.

30 graden onder nul, 260 graden boven nul, 100 procent betrouwbaar. Bij thermische belasting, zowel hitte als vrieskou, mogen geen verliezen door verdamping optreden, moeten de vloei- en smeereigenschappen behouden blijven en moet de olie betrouwbaar smeren en alle andere taken uitvoeren waarvoor ze werd ontwikkeld.

Maximale uithouding.

Ververs de olie. Zodat u ze minder moet verversen. Met de originele motorolie van Mercedes-Benz kiest u niet alleen het perfect op uw auto afgestemde smeermiddel, maar ook een smeermiddel dat bijzonder lang meegaat. Met regelmatige verversing weet u zeker dat uw motor continu op hoog niveau werkt en blijft functioneren.

Minder verbruik. Minder emissies. Meer vermogen.

Door de bijzondere kwaliteit van originele motorolie van Mercedes-Benz bent u duidelijk in het voordeel als het om zuinig rijden gaat. Ze vermindert de wrijving, bevat uiterst efficiënte additieven die haar goede werking verlengen, en laat uw motor op continu hoog niveau presteren. In diverse rijomstandigheden kunt u de mogelijkheden van uw motor ten volle benutten en verbruikt u tegelijkertijd minder brandstof. Daarom is ze ook voordelig voor het milieu: in combinatie met onze moderne systemen voor nabehandeling van de uitlaatgassen wordt de uitstoot van milieugifstoffen verminderd.