Mercedes-Benz

Mercedes-Benz Tyre Warranty.
Spijkerharde garantie voor uw banden: de Mercedes-Benz Bandenwaarborg.

Mercedes-Benz Tyre Warranty: garantie voor uw banden

U geniet van een gratis Mercedes-Benz Bandenwaarborg van maar liefst 24 maanden*.

Mercedes-Benz selecteert enkel banden die zijn ontwikkeld en getest voor de meest belastende omstandigheden. Toch blijven banden steeds kwetsbaar. Een scherpe nagel op de baan, enkele glasscherven op het wegdek of het verkeerd raken van de stoeprand: soms is dit voldoende om een band te beschadigen. Wat de oorzaak van uw defecte band ook is, u hoeft zich geen zorgen te maken als u uw banden gekocht en laten monteren heeft bij een Erkend Servicepunt Mercedes-Benz. Want met de gratis* Mercedes-Benz Bandenwaarborg is uw schade automatisch gedekt tot 24 maanden.

Overzicht van de tussenkomst.

De tussenkomst is gebaseerd op de leeftijd van de band die beschadigd is. Hieronder vindt u de berekeningswijze:

Ouderdom van de band% van terugbetaling
1 tot 6 maanden
100%
7 tot 12 maanden75%
13 tot 18 maanden50%
19 tot 24 maanden25%

Schade? Volg deze stappen:

Download het aangifteformulier dat u hieronder op deze pagina vindt en stuur het ingevuld en ondertekend, samen met een kopie van de aankoopfactuur van uw beschadigde band en een kopie van de aankoopfactuur van uw nieuwe band naar Real Garant, per post, mail, of fax.

*De aankoop van een band of van een band gemonteerd op een velg – onderworpen aan onze voorwaarden en condities en aangekocht bij de deelnemende Mercedes-Benz Partners – omvat een gratis bandengarantie die geldig is gedurende 24 maanden. De garantie geldt enkel voor apart aangekochte banden of banden op velg, niet voor banden op een nieuwe wagen af fabriek. De garantie dekt geen schade die wordt veroorzaakt door gewone slijtage. Zie de Garantievoorwaarden voor meer details.

Dit garantieproduct werd opgestart op 01/10/2016 en is enkel van toepassing op banden die na 01/10/2016 werden aangekocht bij een Erkend Servicepunt Mercedes-Benz in België.