Mercedes-Benz

De SmallRepair interieurreparatie van Mercedes-Benz.

Interieurreparatie

SmallRepair interieurreparatie

Uw Mercedes heeft een gezonde huid verdiend: De interieurreparatie.

Wat u ook met uw bestelwagen vervoert, het risico voor lichte schade is ook altijd aanwezig. Vooral in het interieur kunnen de bestuurder, de passagiers en de transportgoederen de meest uiteenlopende sporen nalaten.

Weinig moeite betekent weinig kosten.

Schaafplekken in kunststofbekledingen of scheuren en brandgaten in zetelbekledingen kunnen met de interieurreparaties meestal professioneel worden weggewerkt. In weinig tijd – en met weinig materiaal. De structuur en kleur worden naar het voorbeeld van het origineel gereproduceerd. Het interieur krijgt daarmee zijn uitstekend verzorgd uiterlijk terug.

Herstelling van bekleding

Herstelling bekleding

Voor een verzorgd interieur van uw Mercedes: de herstelling van bekleding.

In het interieur van een voertuig lopen vooral stoffen bekledingen van zetels, armsteunen en hoofdsteunen gevaar door scherpe voorwerpen of gloeiende sigaretten.

Onze specialisten werken gaten en scheuren in de bekleding van uw Mercedes weg met vakkundige perfectie. Het resultaat van de herstelling van uw bekleding door Mercedes-Benz SmallRepair zal u aangenaam verrassen.

Het resultaat: Optimaal. De kosten: bescheiden.

Onze specialisten houden bij hun werk rekening met de structuur, de kleur en het dessin van de bekleding. Daarbij houden ze het gebruik van tijd en materiaal en ook uw kosten beperkt. Na de herstelling van de bekleding is de herstelde plek vrijwel onzichtbaar.

Vertrouw op de meesterlijke Mercedes-Benz kwaliteit.

Natuurlijk gelden de hoge kwaliteitsnormen van Mercedes-Benz ook voor onze herstellingen: de bekleding van uw Mercedes wordt uitsluitend door ervaren specialisten uitgevoerd, die zo de waarde van uw wagen helpen te behouden.

Uw Mercedes-Benz Partner adviseert u gratis.

Meer informatie over een Mercedes-Benz SmallRepair herstelling van bekleding krijgt u gratis en vrijblijvend bij uw Mercedes-Benz Partner. U maakt het best meteen een afspraak.

Reparatie kunststof

Waardebehoud voor het oppervlak van uw Mercedes: De kunststofreparatie.

In het interieur bevinden zich verschillende kunststofbekledingen, die op vele manieren belast en beschadigd worden en indien nodig hersteld kunnen worden: Een gat in het instrumentenbord wordt bijvoorbeeld in verscheidene stappen weer dichtgemaakt.

Perfecte service voor een voordelige prijs.

Krassen op het instrumentenbord of gaten in de kunststofbekledingen: onze specialisten reconstrueren kleur en structuur van het kunststofoppervlak – met minimale moeite, met minimale kosten. Na de reparatie is de schade ook voor het oog verdwenen.

Vertrouw op de meesterlijke Mercedes-Benz kwaliteit.

Voor de kunststofreparaties gelden de hoge kwaliteitsnormen van Mercedes-Benz. Alle reparaties worden door ervaren specialisten met hoogwaardige materialen uitgevoerd.

Uw Mercedes-Benz Partner adviseert u gratis.

Bij uw Mercedes-Benz Partner verneemt u gratis en vrijblijvend of uw voertuig in aanmerking komt voor de Mercedes-Benz SmallRepair kunststofreparatie. U maakt het best meteen een afspraak.